Elkészítés: A palacsinta porból a doboz hátoldalán lévő utasítás szerint elkészítjük a palacsintatésztát, majd kisütjük a palacsintákat. Elkészítjük a lecsót, szintén az üvegen lévő használati utasítás szerint. A lecsót tetszés szerint ízesíthetjük (jó tanács: a lecsóban lévő nagyobb darab paprikát és paradicsomot célszerű összetörni, valamint ne legyen túl híg a lecsó, hiszen töltelék lesz a palacsintában). A kész lecsóval megtöltjük a palacsintákat, egy lapos, lehetőleg téglalap alakú jénai tálba helyezzük úgy, hogy ha kész, majd egyenként könnyen kiszedhető legyen. A tetejére a tejfellel elkevert Rafinéria sajtszószt öntjük, és ízlés szerint reszelt sajttal megszórjuk. Majd előmelegített sütőben vagy mikrohullámú sütőben addig sütjük, amíg a sajtos tejföl barnulni kezd.
Melegen tálaljuk.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre