Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Lecsós csirkemáj IV.

MME MME
5/5
30 perc
egyszerű
átlagos

Elkészítés

Elkészítés: A csirkemájakat megmossuk és kettévágjuk. A paradicsom héját lehúzzuk, feldaraboljuk, a paprikákat kicsumázzuk és felkarikázzuk. A megtisztított vöröshagymát finomra vágjuk.

Egy lábasba kevés olajat öntünk, kissé felmelegítjük, és világosra megpirítjuk benne a vöröshagymát, megszórjuk pirospaprikával. Beletesszük a paprikát és a paradicsomot, amikor levet enged, rárakjuk a májat. Kevés vizet öntünk rá, hogy szaftos legyen, borssal, majoránnával, tört fokhagymával ízesítjük, és puhára pároljuk.

Sóval akkor ízesítjük, amikor már puha a máj. Rizzsel tálaljuk.

Megjegyzés



Fotó: AS - MME

Ezek is érdekelhetnek

Friss