Keress receptre vagy hozzávalóra
Recept feltöltés

Lecsós csirkemáj IV.

default user icon
5/5

Hozzávalók

  • Hozzávalók:
  • 60 dkg csirkemáj (szív nélkül)
  • 1 fej vöröshagyma
  • 4 húsos zöldpaprika
  • 4 paradicsom
  • pirospaprika
  • bors
  • majoránna
  • fokhagyma
  • olaj

Elkészítés

    Elkészítés: A csirkemájakat megmossuk és kettévágjuk. A paradicsom héját lehúzzuk, feldaraboljuk, a paprikákat kicsumázzuk és felkarikázzuk. A megtisztított vöröshagymát finomra vágjuk.

    Egy lábasba kevés olajat öntünk, kissé felmelegítjük, és világosra megpirítjuk benne a vöröshagymát, megszórjuk pirospaprikával. Beletesszük a paprikát és a paradicsomot, amikor levet enged, rárakjuk a májat. Kevés vizet öntünk rá, hogy szaftos legyen, borssal, majoránnával, tört fokhagymával ízesítjük, és puhára pároljuk.

    Sóval akkor ízesítjük, amikor már puha a máj. Rizzsel tálaljuk.

Megjegyzés



Fotó: AS

MME
  • Kinyomtatom
  • Elküldöm

Ezek is érdekelhetnek

Promóció

Hasonló Receptek

Magazin