Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Lecsós borjúmáj gombával

45 perc
egyszerű
átlagos
2 adag

Elkészítés

  1. A májat megtisztítjuk, majd csíkokra vágjuk. A hagymát és a gombát megpucoljuk, felszeleteljük. A fokhagymát felaprítjuk, a paprikát és a paradicsomot feldaraboljuk. A krumplit felkockázzuk, és sós vízben puhára főzzük.
  2. Egy serpenyőben zsíron megdinszteljük a hagymát, hozzáadjuk a májat, majd a paprikát, a gombát és a paradicsomot. Borssal és pirospaprikával ízesítjük, majd meglocsoljuk a vörösborral.
  3. Hozzáadjuk a megfőtt krumplit, az egészet összekeverjük, és megsózzuk. Tálaláskor szeletelt paprikával és paradicsommal kínáljuk.

Megjegyzés

Sikerült megint nagyon kedvező áron borjúmájat kapni. Ebből lett a mai ebéd. - hobbychef

Ezek is érdekelhetnek

Friss