Keress receptre vagy hozzávalóra
Recept feltöltés

Lecsós borjúmáj gombával

Hozzávalók

  • 25 dkg borjúmáj
  • 25 dkg csiperkegomba
  • 1 db vöröshagyma
  • 1 gerezd fokhagyma
  • 1 db csípős hegyes paprika
  • 1 db csili paprika
  • 2 db paradicsom
  • 4 db nagyobb új krumpli
  • 3 ek sertészsír
  • őrölt fekete bors
  • őrölt csípős piros paprika
  • 1 dl vörösbor
  • A tálaláshoz:
  • 1/2 db paradicsom
  • 4 szelet hegyes zöld paprika

Elkészítés

    1. A májat megtisztítjuk, majd csíkokra vágjuk. A hagymát és a gombát megpucoljuk, felszeleteljük. A fokhagymát felaprítjuk, a paprikát és a paradicsomot feldaraboljuk. A krumplit felkockázzuk, és sós vízben puhára főzzük.
    2. Egy serpenyőben zsíron megdinszteljük a hagymát, hozzáadjuk a májat, majd a paprikát, a gombát és a paradicsomot. Borssal és pirospaprikával ízesítjük, majd meglocsoljuk a vörösborral.
    3. Hozzáadjuk a megfőtt krumplit, az egészet összekeverjük, és megsózzuk. Tálaláskor szeletelt paprikával és paradicsommal kínáljuk.

Megjegyzés

Sikerült megint nagyon kedvező áron borjúmájat kapni. Ebből lett a mai ebéd.

hobbychef
  • Kinyomtatom
  • Elküldöm

Ezek is érdekelhetnek

Promóció

Hasonló Receptek

Magazin