Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Lecsókolbász velesült zöldségekkel

60 perc
bonyolult
megfizethető

Elkészítés

A krumplikat előfőzöm.

Közben a hagymát megpucolom, a paprikákat és a kolbászt hosszában félbevágom, a hagymát felezem. Egy serpenyőbe olajat öntök, belefektetem a zöldségeket és a lecsókolbászt, amit villával megszurkálok. Sózom, borsozom, locsolok rá még kevés olajat. Letakarom egy alufóliával. Berakom a 180 C fokra hőlégkeveréssel előmelegített sütőbe. 20 perc után leveszem a fóliát, 10 perc után megfordítom. A krumplikat hosszában bemetszem. Újból megszórom az egészet a fűszerekkel. Készre sütöm.

Tálaláskor a felét egy tányérra pakolom, a krumpliba teszek vajat és pestot, meglocsolom a zsírjával.
A krumplikat előfőzöm.

Közben a hagymát megpucolom, a paprikákat és a kolbászt hosszában félbevágom, a hagymát felezem. Egy serpenyőbe olajat öntök, belefektetem a zöldségeket és a lecsókolbászt, amit villával megszúrkálok. Sózom, borsozom, locsolok rá még kevés olajat. Letakarom egy alufóliával. Berakom a 180 C fokra hőlégkeveréssel előmelegített sütőbe. 20 perc után leveszem a fóliát, 10 perc után megfordítom. A krumplikat hosszában bemetszem. Újból megszórom az egészet a fűszerekkel. Készre sütöm.

Tálaláskor a felét egy tányérra pakolom, a krumpliba teszek vajat és pestot, meglocsolom a zsírjával.

Ezek is érdekelhetnek

Friss