Lecsó virslivel

Hozzávalók

  • 1 nagy fej hagyma
  • 5 kisebb paradicsom
  • 3 közepes fehér paprika
  • 20 dkg virsli
  • 8 db tojás
  • 2 dl olaj
  • 2 csipetnyi só
  • 1 csipetnybors
  • 1 dl víz

Elkészítés

    1. Forró olajon közepesen megpirítjuk a vékony szeletekre vágott hagymát, majd hozzáadjuk a csíkokra vágott paprikát.
    2. Ezeket addig sütjük, ameddig majdnem teljesen megpuhulnak. A paradicsomot felkockázzuk és az edénybe helyezzük.
    3. A zöldségeket ezután puhára pirítjuk, ha szükséges kevés vizet öntünk hozzá.
    4.

    Amikor a hagyma, paprika, paradicsom megpuhult, hozzáadjuk a felszeletelt virslit és öt percig főzzük a zöldségekkel.

    5.

    Egy tálban kevés sóval és borssal felverjük a nyolc tojást és ráöntjük a lecsós alapra. Ezután az egészet készre sütjük.

Megjegyzés

Reggelire, ebédre és vacsorára is kiváló.

Nemes-Pádár Csilla
  • Kinyomtatom
  • Elküldöm

Ajánlott receptek és cikkek

Magazin