Elkészítés: Serpenyőben olajat hevítek, megborsozom, fél perc hevítés múlva beledobom az apróra vágott szárzellert. Sózom (óvatosan, mert az olajbogyó és a sajt is sós). Pár perces párolás után a szeletelt cukkinit és hagymát is hozzáadom, beleteszem a durvára vágott paradicsomokat. Mikor a cukkini megpuhult, a felvágott kaliforniai paprikát és a félbevágott olajbogyókat is belekeverem, összemelegítem (csak 1-2 perc, hogy a paprika ropogós maradjon). Végül hozzáadom a bazsalikomleveleket és a kakukkfüvet.
Összekeverés után azonnal elzárom a gázt, így megmarad a zöldfűszerek fantasztikus illata. Sajttal és egy jó szelet parasztkenyérrel tálalom.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre