Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Lecsó libamájjal

30 perc
bonyolult
költséges

Elkészítés

Elkészítés: Mindent megmosok, és megpucolás után apróra vágok. Az olajba a bacont, majd amikor egy kis zsiradékot eresztett, ráteszem a fokhagymát, a vörös- és lilahagymát a gyöngyhagymával. Amikor a hagyma kezd üvegesedni, jöhetnek a paprikák a sóval és a borssal, amikor a paprika is kezd megpuhulni, beleteszem a gombát, 5 perc múlva pedig a paradicsomot a rozmaringgal. Amikor kész ez a lecsós alap, mehet bele a libamáj.

Mire megterítek, az egészből egy nagyon finom egytálétel lett, melyet pirított barna kenyérrel kínálunk.

Megjegyzés

A vendégeimnek is ízlett. - Karton

Ezek is érdekelhetnek

Friss