Keress receptre vagy hozzávalóra
Recept feltöltés

Húsimádó lebbencsleves kolbásszal és szalonnával

default user icon

Hozzávalók

  • 5 dkg füstölt szalonna
  • 10 dkg lebbencstészta
  • 10 dkg vöröshagyma
  • 15 dkg füstölt kolbász
  • 1 ek Piros Arany (csípős)
  • 1 gerezd fokhagyma
  • 20 dkg burgonya
  • 1 mk só

Elkészítés

    1. A füstölt szalonnát apró kockára vágjuk, majd zsírján kiolvasztjuk. Ebben a zsírban megpirítjuk a lebbencstésztát, majd a finomra vágott vöröshagymát és a karikára vágott kolbászt.
    2. Piros Arannyal, tört fokhagymával elkeverjük, felengedjük 1 liter vízzel és elkezdjük főzni. Amikor a tészta félig megpuhult, hozzáadjuk a karikára vágott burgonyát. Puhára főzzük, sóval ízesítjük.

    KOLBÁSZOS GOMBALEVES>>> 

    GYULAI KOLBÁSZOS KIFLI>>> 

    EGYSZERŰ KOLBÁSZOS LECSÓ>>> 

Megjegyzés

Hunya Katalin receptje.

MME
  • Kinyomtatom
  • Elküldöm

Ezek is érdekelhetnek

Promóció

Hasonló Receptek

Magazin