Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Húsimádó lebbencsleves kolbásszal és szalonnával

MME MME
60 perc
egyszerű
átlagos
4 adag
Hozzávalók
Allergének
  • Glutén
  • Tojás

Elkészítés

  1. A füstölt szalonnát apró kockára vágjuk, majd zsírján kiolvasztjuk.
  2. Ebben a zsírban megpirítjuk a lebbencstésztát, majd a finomra vágott vöröshagymát és a karikára vágott kolbászt.
  3. A csípős Piros Arannyal, tört fokhagymával elkeverjük, felengedjük 1 liter vízzel és elkezdjük főzni.
  4. Amikor a tészta félig megpuhult, hozzáadjuk a karikára vágott burgonyát.
  5. Puhára főzzük, sóval ízesítjük. 

Megjegyzés

Hunya Katalin receptje. - MME

Ezek is érdekelhetnek

Friss