Elkészítés: A krumplikat egészben, héjastul megfőzöm sós vízben, közben felkarikázom a répát, egy kis olívaolajon elkezdem párolni. Negyedelem a megtisztított gombákat, és a megpirult répát kivéve a serpenyőből, megpirítom a gombát is. A halszeleteket besózom, és bőven teszek rájuk a zöldfűszerekből. A serpenyőből kiveszem a gombát, és megsütöm a halakat. Amikor szép pirospozsgásak, a serpenyőbe teszem a zöldségeket, az egészre ráöntöm a zöldséglevest és a keményítővel elkevert tejszínt. Az egészet összeforralom.
Figyelem, nekem van egy 28 cm-es serpenyőm, ezért tudom az egészet egyben elkészíteni. Az utolsó fázist sütőben is meg lehet csinálni, kb. 15 perc 200 fokon.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre