Keress receptre vagy hozzávalóra
Recept feltöltés

Lazackrémes miniszendvics

default user icon

Hozzávalók

  • Hozzávalók:
  • 15 dkg füstölt lazac
  • 1/2 csokor kapor
  • 20 dkg tehéntúró
  • 20 dkg natúr sajtkrém
  • 1/2 citrom reszelt héja és leve
  • 8 szelet teljes kiőrlésű barna kenyér
  • 1 fürt szőlő
  • 2 marék salátakeverék
  • Az öntethez:
  • 2 evőkanál balzsamecet
  • 3 evőkanál narancslé
  • 1 teáskanál mustár
  • 2 evőkanál olaj

Elkészítés

    Elkészítés: A lazacot kis kockákra vágjuk. A túrót villával áttörjük, összekeverjük sajtkrémmel, a lazaccal, a finomra vágott kaporral és a citrom héjával, levével, sóval, borssal ízesítjük.

    A salátához tálba szórjuk a salátakeveréket és a leszemezett szőlőt. Az ecetet összekeverjük a narancslével és a mustárral, erőteljes mozdulatokkal beledolgozzuk az olaj at. Sóval, borssal ízesítjük, és a salátára locsoljuk.

    A kenyereket megpirítjuk, pogácsaszaggatóval vagy pohárral kerekre szaggatjuk (maradhat persze szögletes szeletben is), a krémmel megrakjuk, és a salátával tálaljuk.

Megjegyzés

Fotó: Springerpics

MME
  • Kinyomtatom
  • Elküldöm

Ezek is érdekelhetnek

Promóció

Hasonló Receptek

Magazin