Keress receptre vagy hozzávalóra
Recept feltöltés

Lazac-Carpaccio

default user icon
3.8/5

Hozzávalók

  • Hozzávalók:
  • 1 nagy szelet, füstölt lazacfilé
  • 2 evőkanál olívaolaj
  • 1 citrom (vagy limetta)
  • kapor
  • bors

Elkészítés

    Elkészítés: A lazacfilét vékony szeletekre vágjuk. A szeleteket egy tányéron elhelyezzük. Olívaolajjal és citromlével finoman ízesítjük; sózzuk, borsozzuk, és apróra vágott kaporral díszítjük. Rövid ideig a hűtőszekrényben pihentetjük, majd hidegen tálaljuk. Mellé pirítóst és vékonyra karikázott kígyóuborkát kínálunk.

  • Kinyomtatom
  • Elküldöm

Ezek is érdekelhetnek

Promóció

Hasonló Receptek

Magazin