Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Látogass el az őslények állatkertjébe a Millenárison!

default user icon
MME
http://ad.adverticum.net/t/?z=2190515&g=3959364&b=395938300&h=[LOCATION]&p=2
Augusztus 22-ig 2500 négyzetméternyi területen ismerheted meg a Föld legnagyobb teremtményeit, amelyek egy interaktív kaland során repítenek vissza a jégkorszakba és a dinoszauruszok világába.

Ismerd meg a jégkorszak élőlényeit, amelyek életnagyságban várják a látogatókat. Csodáld meg testközelből 10 különleges állatot, köztük az elefántoknál is hatalmasabb mamutot és a vérszomjas kardfogú tigrist!

Felejthetetlen kaland

Magával ragadó utazásra hívunk a dinoszauruszok világába: az őslények teljes valójukban megelevenedve repítenek vissza a múltba. Ismerd meg a több mint 25 különböző dinófajta életét, hétköznapjait, miközben egy kalandos időutazáson veszel részt!

Tevegelés a dínón

Kíváncsi vagy, hogyan lehet megülni egy dinoszauruszt, vagy hogy mi fán terem a dinótevegelés? Bármelyiket választod is, garantáltan felejthetetlen élményben lesz részed, amit külön térítés ellenében akár fényképen is megörökíttethetsz.

Játssz és nyerj páros belépőt!

Játssz velünk, és válaszolj helyesen az alábbi kérdésre, hogy megnyerhesd a 3 db páros belépő egyikét!

1. Hányfajta dinoszauruszt ismerhetsz meg a kiállításon?
a) 10-fajtát
b) 15-fajtát
c) 25-fajtát

A helyes válasz betűjelét küldd el 2016. július 31-én éjfélig a mindmegette@mindmegette.hu e-mail-címre! Kérjük, feltétlenül tüntesd fel az elérhetőségeidet is (név, postacím)! Jelige: dinókiállítás

További információ: www.dinokiallitas.hu 

Ezek is érdekelhetnek

Friss