Keress receptre vagy hozzávalóra
Hirdetes
Recept feltöltés

Lassan sült fokhagymás paradicsom

default user icon
1

Elkészítés

    A paradicsomot félbevágjuk, majd tepsibe helyezzük, és olívaolajjal meglocsoljuk. Sóval, őrölt feketeborssal ízesítjük, apróra vágott fokhagymával és vágott friss kakukkfűvel vagy friss bazsalikommal megszórjuk. Sütőben, közepes hőfokon, úgy 2 órán keresztül sütjük.

    Néhány ötlet a sült paradicsom elkészítésére:
    • Appetizer Crostini vagy bruschetta: grillezett fehérkenyér szeletek, tetején a félbevágott sült paradicsom.
    • Antipasto: tálald a paradicsomot egy nagyobb tálon, olívabogyóval, parasztsonkával és parmezánnal.
    • Szendvics: használj bármilyen kenyeret, érlelt cheddar sajtot, ropogós bacont, házi készítésű majonézt és természetesen paradicsomszeleteket.
    • Paradicsom, mint köret: tálaljuk forrón feta sajttal a tetején, sült báránybordákkal.
    • Keverjük tésztába: vágjuk a kész paradicsomot kockákra, és keverjük bele a kifőtt tésztába, adhatunk hozzá kapribogyót, olívabogyót és ajókát.

Megjegyzés

ChefLaszlo receptje.

MME
Hirdetes
  • Kinyomtatom
  • Elküldöm

Ezek is érdekelhetnek

Hirdetes

Hozzászólások

@Babuci@
Már bocs de nálad mi a közepes hőfok mert itt az úgy 200 C körül van és ha azon sütöm 2 Óráig a megsózott parit, akkor bizony mártás lesz belőle!
Hirdetes

Hasonló Receptek

Magazin

Hirdetes
Hirdetes