Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

6 apró trükk, hogy gyorsan lapos legyen a hasad

default user icon
MME
Ne ess kétségbe, ha a nadrágod vagy a szoknyád kicsit szorít derékban. Az alábbi tanácsok segítségével hamar megoldható a probléma.
1. Reggeli limonádé

Ha emésztési problémád van, felkelés után igyál meg egy pohár langyos vizet, melybe facsard bele egy citrom levét. Természetes úton segíti a bélműködést, és megakadályozza a puffadást. Ráadásul még zsírégető C-vitaminnal is ellátja a szervezeted.

2. Egy kis masszázs

Feszes, vérrel jól ellátott kötőszövet – a rendszeres csipkedős masszázzsal nem reménytelen kívánság! Fogj apró bőrdarabokat a mutató- és a hüvelykujjad közé, és emeld meg, majd engedd vissza azokat. A legjobb, ha minden reggel elvégzed, kb. 3 percen át.

3. Kerülendő italok

A szénsavas vagy cukros italok felfúvódást okozhatnak. Lehetőség szerint mondj le ezekről az italokról, főleg aznap, amikor az estélyi ruhádat szeretnéd felvenni.

4. Korpa: dupla hatás

Reggel joghurtba keverve fogyaszd, serkentve ezzel az emésztést, este pedig készíts belőle pakolást! Keverj össze 2 evőkanál búzacsírát, 2 evőkanál arctisztító folyadékot és 2 evőkanál korpát. Az így kapott pépet egyenletesen kend szét a hasadon, és hagyjd hatni 10 percig. Meleg vízzel mosd le.

5. Gondolkodj előre!

Akinek vacsorameghívása van, az már délben gondoskodhat az esti jó közérzetről: a kiadós ebéd helyett csak 1-2 banánt fogyassz! A gyümölcs telítettségérzetet ad, a benne lévő kálium pedig kihajtja a felesleges vizet a szervezetedből, és megakadályozza a has felpuffadását.

6. Néha egy-egy írónap

Kalóriaszegény, fehérjedús és salaktalanító hatású: az író igazi fogyasztószer. Tarts néha írónapot, amikor 1-2 liter írót és 1 liter vizet fogyasztasz el. Délben és este egyél krumplipürét, de ne sózd, csak friss fűszerekkel ízesítsd!

5 ÉTEL-TRÜKK, AMIVEL KARCSÚBB LEHETSZ! >>> 
9 GYAKORI HIBA, AMI TÖNKRETESZI A DIÉTÁT >>> 
EGÉSZSÉGES TISZTÍTÓKÚRA: KÉTHETES MINTAÉTREND MÉREGTELENÍTÉSHEZ >>> 
AMI TILOS ÉS AMI NEM: PRAKTIKUS TIPPEK A TAVASZI MÉREGTELENÍTÉSHEZ >>> 
11 DIÉTÁS FOGÁS, AMIT BŰNTUDAT NÉLKÜL MEGEHETSZ >>> 

Ezek is érdekelhetnek

Friss