Keress receptre vagy hozzávalóra
Recept feltöltés

Lángos feltét gazdagon

Hozzávalók

  • 1 db lángos
  • 0,5 gerezd fokhagyma
  • 2 evőkanál tejföl
  • 1 szelet sonka (berlini)
  • 1 db csiperkegomba (nagyobb)
  • 1 mokkáskanál olívaolaj
  • 4 szelet kígyóuborka
  • 1 szelet paradicsom
  • 2 dkg füstölt sajt
  • 1 evőkanál ketchup
  • fekete bors (őrölt)
  • 1 db chili

Elkészítés

    1. A lángost egy korábbi receptem alapján készítettem.
    2. A gombát felszeletelem, ráteszem egy minigrill sütőtányérjára, sózom, borsozom, csepegtetek rá olívaolajat, meggrillezem.
    3. Közben a lángost bedörzsölöm fokhagymával, megkenem tej föllel, rárakom a felkockázott sonkát, a gombát, az uborkát és a paradicsomot, ráreszelem a sajtot, rálocsolom a ketchupot, teszek rá egy chilit. Sózom, borsozom, beteszem a grillsütőbe.

     

Megjegyzés

Ma lángost ettem ebédre, sok finomságot pakoltam rá. Ilyet még sehol nem láttam!

hobbychef
  • Kinyomtatom
  • Elküldöm

Ezek is érdekelhetnek

Promóció

Hasonló Receptek

Magazin