Elkészítés: A piskótához a 6 tojásfehérjét 6 evőkanál cukorral keményre felverjük, hozzáadjuk a 6 tojássárgáját, ezzel is felverjük, majd a sütőporral elkevert 6 kanál lisztet is óvatosan beleforgatjuk. Sütőpapírral bélelt tepsiben megsütjük.
A narancsos krémhez 1 liter szénsavas narancsos üdítőitalt, 5 kanál cukrot, 3 csomag vaníliás pudingport sűrűre főzünk, és melegen ráöntjük a piskótára.
A másik krémhez a 8 dl tejet, 6 kanál cukrot, 5 kanál keményítőt sűrűre főzzük, még melegen belekeverjük a margarint, és ráöntjük az előző krémre.
Tetejét kevés csokival díszítjük.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre