Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Házi bonbon egyszerűen - ebből a diétázók és az érzékenyek is ehetnek!

Milyen házi készítésű mentes bonbont készítsek húsvétra a családnak? Erre a kérdésre adott választ Felcsiki Tünde, a Mindmegette szakértője mentes témában.

Kedves Tünde! Van valamilyen házi készítésű "mentes" bonbonrecepted, amivel húsvétra meglephetném a családot? 

Az alábbi recept segítségével egyszerűen készíthetünk desszertgolyó alapot:

Vízfürdőn felolvasztjuk az lm, gm fehér csokoládét. Folyamatos keverés mellett kakaóport adagolunk hozzá és egy kevés kókuszzsírt. Aki szereti, dióval, mogyoróval, kókuszreszelékkel, magokkal, mazsolával, aszalt gyümölccsel is dúsíthatja. Golyókat gyúrunk belőle, vagy tetszés szerinti szilikonformába töltjük, és fokozatosan, lassan kihűtjük. Díszdobozban, hűvös helyen tároljuk.

Kérdésedet írd meg a mindmegette@mindmegette.hu e-mail címre!

MELYIK GLUTÉNMENTES LISZTET HASZNÁLJUK SÜTEMÉNYKÉSZÍTÉSHEZ? A SZAKÉRTŐ VÁLASZOL >>> 
TÉLI ENERGIAGOLYÓ SÜTÉS NÉLKÜL - EBBŐL AZ ÉRZÉKENYEK ÉS A DIÉTÁZÓK IS EHETNEK >>> 
GLUTÉN- ÉS LAKTÓZMENTES PALACSINTA - AZ ALAPRECEPT, AMIT MINDIG IS KERESTÉL >>> 
A REGGELI, AMIBŐL MINDENKI REPETÁZIK: AMERIKAI PALACSINTA MÁSKÉPP >>> 
JOBB, HA EBBŐL RÖGTÖN DUPLA ADAGOT SÜTSZ: MOGYORÓKRÉMES-BANÁNOS MUFFIN >>> 

Ezek is érdekelhetnek

Friss

Friss