A csirkehúst apró kockákra vágjuk. A hagymát és a paprikát kevés olajon megpároljuk, majd hozzáadjuk a csirkehúst, megsózzuk, megfűszerezzük, és addig pároljuk, amíg a hús meg nem puhul.
A kész húshoz hozzáadjuk a lecsöpögtetett kukoricát, a karikára vágott csilipaprikát, a szójaszószt és a kevés vízben elkevert étkezési keményítőt, majd állandó kevergetés mellett sűrűre főzzük.
A nyers burgonyát meghámozzuk, lereszeljük. A lereszelt burgonyát megsózzuk és befűszerezzük, hozzáadjuk a lisztet, a tojást és az összezúzott fokhagymát.
A masszát alaposan összekverjük. Egy serpenyőben felhevítjük a zsiradékot. A burgonyamasszát evőkanál segítségével a serpenyőbe adagoljuk, majd a kanál hátával laposra simítjuk. Az aranybarnára sütött lepényeket megtöltjük a csirkehúsos masszával, majd melegen tálaljuk.