Elkészítés: A borjúhúst apró kockára vágjuk, jól megmossuk. A vegyes zöldséget, gombát szintén kockára
vágjuk.
A finomra vágott vöröshagymát üvegesre pirítjuk a vajon, hozzáadjuk a borjúhúst és a vegyes zöldséget, folyamatosan kevergetjük. Ha lepirítottuk, megszórjuk liszttel, elkeverjük, és felengedjük vízzel. Sóval, borssal fűszerezzük, és lassan főzzük.
Ha a hús és a zöldség megpuhultak, tejszínnel dúsítjuk, és tálalásig melegen tartjuk.
Tálaláskor a levesbe hámozott citromkarikát teszünk, és tejföllel díszítjük.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre