Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Lakodalmas borjúleves

MME MME
5/5
90 perc
mester
megfizethető
Hozzávalók

Elkészítés

Elkészítés: A borjúhúst apró kockára vágjuk, jól megmossuk. A vegyes zöldséget, gombát szintén kockára
vágjuk.

A finomra vágott vöröshagymát üvegesre pirítjuk a vajon, hozzáadjuk a borjúhúst és a vegyes zöldséget, folyamatosan kevergetjük. Ha lepirítottuk, megszórjuk liszttel, elkeverjük, és felengedjük vízzel. Sóval, borssal fűszerezzük, és lassan főzzük.

Ha a hús és a zöldség megpuhultak, tejszínnel dúsítjuk, és tálalásig melegen tartjuk.

Tálaláskor a levesbe hámozott citromkarikát teszünk, és tejföllel díszítjük.

Megjegyzés



Fotó: AS - MME

Ezek is érdekelhetnek

Friss