Elkészítés: A tésztához valókat a liszt kivételével vízgőz fölött felmelegítjük, közbe kevegetjük, majd belegyúrjuk a lisztet. 3 lapot sütünk belőle.
A pudingokat külön-külön megfőzzük 2,5 dl tejben. Ha már langyosra hűltek, a vaníliásba keverünk 1 csomag vaníliás cukrot, a puncsoshoz pici rumot. Közben a vajat habosra keverjük a porcukorral, majd 2 részre osztjuk. Egyik részt a vaníliás, másik részt a puncsos pudinghoz tesszük, és jól összedolgozzuk, hogy könnyű krémet kapjunk.
Az első lapra puncsos krémet kenünk, a másodikra vaníliásat, majd befedjük a harmadik lappal, amire olvasztott csokit (csokimázat) kenünk. Csak másnap, puhulás után szeleteljük.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre