Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

7 éves tortát szolgáltak fel Lajos herceg keresztelőjén

Vilmos herceg és Katalin hercegné harmadik gyermekét, a kis Lajos herceget július 9-én megkeresztelték. A ceremónia után a királyi páros teadélutánra hívta meg a vendégeket, ahol évekkel ezelőtt készült desszertet kóstolhattak meg.

Lajos herceg április 23-án látta meg a napvilágot, és amióta kihozták a kórházból, egyetlen pillanatra sem lehetett őt látni. Meghan hercegné és Harry herceg esküvőjét is kihagyta, valamint Erzsébet királynő szülinapi ünnepségén sem vett részt. Tegnap viszont Katalin hercegné és Vilmos herceg végre újra megmutatta őt a rajongóknak, hiszen kicsit több mint két hónappal a születése után megkeresztelték.

Az esemény nagyon bensőséges volt, csak a család és közeli barátok voltak jelen, a ceremónia után pedig a szülők teadélutánra hívták meg a vendégeket. Az ünnepségen pedig valami olyat szolgáltak fel, amire tuti, hogy nem gondolnál: Katalin és Vilmos 7 éve készült(!) esküvői tortáját. A nyolcemeletes tortából ugyanis a királyi család hagyományai szerint több szeletet is el kell tenni különleges alkalmakra. Például György herceg és Sarolta hercegnő keresztelőjén is előkerült a lefagyasztott édesség - írja a Daily Mail.

Egyébként Vilmos és Katalin tortájából az esküvő óta több szeletet is elárvereztek, sőt, 2012-ben Károly herceg és Diana hercegné 1981-ben készült esküvői tortájának szeletére is lehetett licitálni. Akkor 230 fontért, vagyis nagyjából 85 ezer forintért kelt el a nem túl friss desszert.

ÍME MEGHAN MARKLE 9 KEDVENC ÉTELE>>> 
MEGHAN MARKLE DIÉTÁRA FOGTA HARRY HERCEGET>>> 
EZÉRT AZ ÉDESSÉGÉRT RAJONG KATALIN HERCEGNÉ>>> 
KIRÁLYI DIÉTA: EZZEL A MÓDSZERREL FOGYOTT KATALIN HERCEGNÉ>>> 

Ezek is érdekelhetnek

Friss