Elkészítés: A tészta hozzávalóit (a liszt kivételével) gőz fölött forrásig főzzük, utána hozzákeverjük a lisztet. A hozzávalókat a liszttel együtt összegyúrjuk, majd 3 lapot nyújtunk, és tepsi hátán 165 fokon 15 perc alatt megsütjük.
A krémhez a puncsos ill. a vaníliás pudingot 1-1 evőkanál liszttel 5-5 dl tejben megfőzzük. A margarint 20 dkg porcukorral kikeverjük, és 2 részre osztjuk. Összekeverjük a pudingokkal.
Az egyik tésztalapra rákenjük a puncskrémet, újabb tésztát teszünk rá, majd vaníliakrémet, végül ismét tésztát. A tetejére egy nagy tálcát rakok, és nehezéket (könyveket), hogy hamarabb puhuljon. Másnap fogyasztható.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre