Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

El sem hinnéd, mivel tartja bomba alakját Lady Gaga

Hatalmas akaraterő, hosszú és kitartó munka: elengedhetetlen kellékek a fogyáshoz, ám néhány sztár a minél rövidebb idő alatt bekövetkező változást tartja szem előtt, még akkor is, ha az, az egészségük rovására mehet. Egykor Lady Gaga is így gondolkozott, de rájött, az egészsége fontosabb, mint hogy egy számmal kisebb nadrágba préselje magát.

A hírnév és a csillogás mellett árnyoldala is van annak, ha valaki ismert. Folyamatos elvárás a tökéletes megjelenes, a makulátlan külső, így nem csoda, ha néhány sztár a legőrültebb diétákkal próbálkozik, hogy megtartsa álomkülsejét.

Lady Gaga a bébiétel-diétára esküdött egykor, ezzel és a rendszeres edzéssel próbálta megtartani sokak által irigyelt alakját. Bár az énekesnő valóban sokat fogyott az extrém diétával, szerencsére - barátai javaslatainak eleget téve - mostanra felhagyott vele, és egészségesebb életmódra váltott.

Sokan örültek a döntésének, hiszen a nagy port kavaró diéta ügyében nyilatkozó szakértők azt állítják, hogy bár könnyű megoldásnak tűnhet a gyors eredménnyel járó fogyókúra, hosszabb távon negatívan befolyásolja az egészségünket. Ez nem is csoda, hiszen ez a fajta fogyókúra lényegében azt követeli meg, hogy a reggelit és az ebédet bébiétellel helyettesítsük, a vacsorát pedig hagyjuk el teljesen.

Noha az énekesnő végre felhagyott a bébiknek szánt ételek fogyasztásával, még mindig egy szigorú, ám jóval egészségesebb diétát követ, melyet személyi edzője állított össze neki a napi edzésterve mellé. Gaga úgy gondolja, az egészséges életmódját a heti öt, minimum fél órás edzésnek, a szigorú, de tápláló étrendjének és a kedvenc szabadidős tevékenységének, a jógának köszönheti.

ELKÉPESZTŐEN LEFOGYOTT MELISSA MCCARTHY! >>> 
ÍGY TARTJA BOMBA ALAKJÁT HARRY HERCEG BARÁTNŐJE >>> 

Ezek is érdekelhetnek

Friss

Friss