Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Labancpecsenye

45 perc
mester
megfizethető
4 adag
Hozzávalók
Allergének
  • Glutén
  • Tej
  • Mustár

Elkészítés

  1. A húst felszeleteljük, kiklopfoljuk, besózzuk és megszórjuk borssal, majd mindkét oldalán bekenjük mustárral. Hűtőbe tesszük egy órára.
  2. Feldaraboljuk a sajtot, egy kisebb tálban összekeverjük a lisztet a fűszerpaprikával. A hússzeletekre fektetünk egy-egy szelet sonkát és sajtot, majd félbehajtjuk és megtűzzük.
  3. A göngyölegeket megforgatjuk a paprikás lisztben, és egymás mellé fektetjük a szilikonpapírral bélelt tepsiben. 190 fokra előmelegített sütőbe toljuk, a tetejüket meglocsoljuk az olajjal, enyhén megszurkáljuk, és kb. 25 perc alatt pirosra sütjük. Rizzsel vagy steak burgonyával kínáljuk.

Ezek is érdekelhetnek

Friss