3 dl tejet a cukorral és a lereszelt citromhéjjal felforralunk. A kuszkuszt egy tálba tesszük, majd ráöntjük a forró, cukros tejet, és 15 percre lefedjük, amíg felszívja a folyadékot.
A tojásokat szétválasztjuk, a sárgáját kikeverjük a puha vaj felével, majd a felolvasztott csokoládéval. A fehérjét kemény habbá verjük. Az összetört babapiskótát összedolgozzuk a maradék olvasztott vajjal és 1/2 dl tejjel.
Egy 26 cm átmérőjű kapcsos tortaformát kikenünk vajjal, és az alját kirakjuk a babapiskótával. Egy spatula segítségével összekeverjük a kuszkuszt és a csokoládés masszát, majd hozzáadjuk a felvert tojásfehérjét. A keveréket a babapiskótára öntjük, és 170 fokra előmelegített sütőben 35-40 perc alatt készre sütjük.