Keress receptre vagy hozzávalóra
Recept feltöltés

Kuruc pecsenye II.

default user icon
5/5

Hozzávalók

  • Hozzávalók:
  • 8 szelet sertéskaraj
  • bors
  • 4 szelet füstölt tarja
  • 4-5 evőkanál liszt
  • 1 evőkanál fűszerpaprika
  • kevés mustár
  • olaj a sütéshez
  • fogvájók a tűzéshez

Elkészítés

    Elkészítés: A húsokat kiklopfoljuk, sóval, borssal fűszerezzük, ezután vékonyan bekenjük mustárral. 4 hússzeletre rátesszük a szeletelt füstölt tarját, majd lefedjük a másik 4 hússzelettel, és összetűzzük a fogfájokkal.

    A lisztet összekeverjük a fűszerpaprikával és megforgatjuk benne a húsokat. Forró zsiradékban pirosra sütjük őket.

    Fűszeres sült burgonyagerezdekkel tálaljuk.

  • Kinyomtatom
  • Elküldöm

Ezek is érdekelhetnek

Promóció

Hasonló Receptek

Magazin