Részletes receptkereső »

Kürtőskalács

Lefotóztam, levideóztam

Lefotóztam, levideóztam!

Megfőztem

Ezt a receptet már megfőztem!

A jelre kattintva a doboz kipipálódik, a recept pedig belekerül a már megfőzött receptek közé. Használatához be kell lépni.

Recept mentése

Recept mentése

Recept elküldése

Recept küldése

Cikk megosztása
Média mentése Képet, videó linkjét tölthetsz fel ehhez a recepthez

Média anyag csatolásához be kell jelentkezni!


Elfelejtetted a jelszavadat, vagy nem regisztráltál még?
Kérj jelszóemlékeztetőt vagy regisztrálj !
Nem sikerült az aktiválás vagy inaktív a fiókod még? Itt újra kérheted az aktiváló kódot!



Recept mentése Saját recepttárba mentés

Saját recepttárba mentéshez be kell jelentkezni!


Elfelejtetted a jelszavadat, vagy nem regisztráltál még?
Kérj jelszóemlékeztetőt vagy regisztrálj !
Nem sikerült az aktiválás vagy inaktív a fiókod még? Itt újra kérheted az aktiváló kódot!



Recept elküldése

Kürtőskalács

Címzett neve:
Címzett e-mail címe:
Megjegyzés:
Küldő neve:
Küldő e-mail címe:
Biztonsági kód
A fenti képen látható ellenőrzőkód:

Hozzászólás a Recepthez

A hozzászóláshoz be kell jelentkezni!

Belépés



Hozzászólások

Összes hozzászólás: 17 db
  • 2013. december 20. 09:43
    na, kimaradt... szóval csak egyet szeretnék sütni :)
  • 2013. december 20. 09:42
    Sziasztok, s.o.s :) ebből az adagból mennyi jön ki? Csak szeretnék sütni, kipróbálásra. Köszi a válaszokat előre is !
  • 2012. június 10. 22:44
    Sajnos én a leírt recept alapján készitettem el a tésztát, (50dkg liszt,2,5 dl tej... stb,) és olyan lett mintha inkább lángost akarnék belőle szaggatni..., de kb 50%-al több liszt hozzáadása után vált valóban nem ragadós és formázható halmazállapotúvá a tészta... Nekem nincsen módom csak elektromos sütőhöz, és abban a 230 fokon sem tud a cukor mázzá olvadni... (viszont gázégő segitségével megolvasztottam a cukrot és majdnem olyan mintha...)
  • 14. Erni19
    2011. október 15. 13:27
    megcsináltam, találtam itthon azt a régi sodrófát úgyhogy a forma megvan, csak az íze nem az igazi, lehet hogy kicsit tobb vaj vagy vaníliacukor kéne még bele, de amit kinn szoktak csinálni kicsit másabb íze van neki - bárcsak le tudnám írni miben kulonbozik...
  • 13. Erni19
    2011. október 13. 19:44
    Koszi szépen a receptet, amint hazaérek intrirol neki is állok, és ahogy olvasom egybol mehet 1 vagy 2 kiló lisztel is xD
    ha kész írom a tapasztalatokat
  • 2011. július 19. 16:26
    Miután feltekertétek a fára(vagy kinek mi van) kenjétek be olajjal és úgy forgassátok bele cukorba.Már 5 éve ez a munkám...
  • 2010. december 1. 12:11
    Sziasztok!

    Én most sütöttem meg és háááttt...NAGYON FINOM! :) :) :)
    Mindenkinek csak ajánlani tudom, bár én miután feltekertem (sörös dobozokra), bekentem olvasztott margarinnal, mert így több cuki ragadt rá.
    Na és én a cukrot is fehéjjal turbóztam :)
    Tényleg nagyon jó lett!
  • 10. rozmi
    2010. július 15. 16:22
    Megcsináltam sütőben, hát kinézetre olyan, mint a kürtőskalács, de ízre, mint a cukros kenyér...A gyerekek nagyon dicsérték...Száraz is lett, pedig nem sütöttem sokáig.
  • 2010. július 14. 11:59
    Nekem azt az ötletet adták, hogy nagy kutyakajás doboz két végét levágjuk, betekerjük alufóliába, és így megy a sütőbe. Most fogom kipróbálni...
  • 2010. május 28. 12:48
    Istenien finom !!!Nagyon szépen köszönjük a receptet mi sörös ill energia italos dobozon sütötük parázs felet mennyei lett sütöben is probáltam de ott nekem nem sikerült.
Hasznos csomag
előző recept
következő recept