Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Gyümölcsöt a konyhába! Küldj gyümölcsös receptet, és nyerj Bosch turmixgépet!

default user icon
MME
Alig vártad a nyarat, hogy végre degeszre ehesd magad a friss, színpompás, lé- és vitamindús gyümölcsökből? Akkor van egy jó hírünk a számodra, most ugyanis kedvenc gyümölcsös recepteddel egy Bosch rozsdamentes acél turmixgépet nyerhetsz!

Most már hivatalosan és visszavonhatatlanul itt a nyár - és vele együtt, végre, a málna, barack, meggy, cseresznye, ribizli és dinnye szezonja. Ilyenkor lehet csak igazán nekiállni szervezetünk vitaminraktárának feltöltéséhez, hiszen a friss idénygyümölcsöknek igen magas a vitamintartalmuk: a piros színűekben lévő antioxidánsok különösen jótékonyak a szervezet számára, míg a sárga-narancssárga színűek A-vitaminból tartalmaznak nagyobb mennyiséget. 

A legjobb, ha nyersen vagy a levüket kifacsarva fogyasztjuk őket, mert a bennük lévő tápanyagok így szívódnak fel leginkább, de tehetjük salátába, főzhetünk belőle levest, jól passzol húsok mellé, és nincs olyan desszert, amiben ne lenne helye.

Töltsd fel kedvenc gyümölcsös recepted, és nyerj!

Biztosak vagyunk benne, hogy minden háztartásban akad egy jól bevált, számtalanszor kipróbált vagy különleges gyümölcsös recept, ami a család kedvence. Ha neked is van ilyened, töltsd fel a Mindmegettére, és nyerj egy Bosch turmixgépet.

A RECEPTEKET AZ ALÁBBI KATEGÓRIÁBAN VÁRJUK:

Gyümölccsel készített előétel, főétel, leves, saláta vagy desszert

A JÁTÉK NEVE:

Bosch receptverseny, gyümölcsöt a konyhába!

A NYEREMÉNY:

1 db Bosch rozsdamentes acél turmixgép (MMBM7G3M)

A JÁTÉK IDŐTARTAMA:

2017. július 7-23.

Az eredményhirdetés időpontja:

2017. augusztus 1. 15 óra

A játékszabály >>> 

Ezek is érdekelhetnek

Friss