Elkészítés: A gombát megpucolom, kiveszem a szárát. Kivajazott tepsibe rakom. A hagymát apró kockára vágom és összekeverem a kukoricával, majd beletöltöm a gombafejekbe. A tejfölt összekeverem ízlés szerint ételízesítővel, és belekanalazom a gombafejekbe. Előmelegített sütőben 30 percig sütöm 180 fokon letakarva. Mielőtt kész lenne, leveszem az aludóliát, rászórom a sajtot, és visszarakom még kb. 5 percre.
Rizzsel, krumplipürével tálalom. Sütés előtt érdemes pici vizet is a gombák alá önteni. Ha valaki húsimádó, akkor darált húst vagy sonkát is tehet bele. Olcsó, gyors és egészséges étel.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre