Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Kukoricás mini fasírt mártogatóssal

MME MME
45 perc
bonyolult
megfizethető
Hozzávalók

Elkészítés

Elkészítés: A kenyeret kis kockákra vágjuk, vízbe áztatjuk, majd kinyomkodjuk. A kukoricát lecsepegtetjük, durvára vágjuk. A hagymát és a fokhagymát megtisztítjuk, finomra vágjuk. A paradicsomot megtisztítjuk, kisebb darabokra vágjuk.

A darált húst a kenyérrel, a kukoricával, a vöröshagyma felével és a tojással összekeverjük, sóval, borssal, a fokhagymával és a finomra vágott korianderrel ízesítjük.

A masszából nedves kézzel kis golyókat formázunk. Az olajat felforrósítjuk, és a húsgolyókat megsütjük benne.

Serpenyőben felforrósítjuk a 2 evőkanál olajat, a maradék hagymát üvegesre pároljuk benne, majd hozzáadjuk a paradicsomot, a paradicsompürét, sózzuk, borsozzuk, összeforraljuk (ízlés szerint turmixolhatjuk is).

A pici húsgolyókat a paradicsomos szósszal tálaljuk vendégvárónak, partifalatnak.

Megjegyzés

Fotó: Springerpics - MME

Ezek is érdekelhetnek

Friss