Elkészítés: Az összes hozzávalót (először a folyékonyakat, majd a szilárdakat, legvégül az élesztőt) kenyérsütő gépbe tesszük. Bedagasztjuk és megkelesztjük a tésztát, majd lisztezett deszkán átgyúrjuk, és 4 darabra vágjuk. Minden darabot kb. ujjnyi vastag lepényekké nyújtjuk.
Sütőpapírral bélelt tepsire tesszük a lepényeket, megolajozzuk, sózzuk, borsozzuk a tetejüket, majd rászórjuk a kukoricát és a bazsalikomot.
180 fokon 25-30 perc alatt készre sütjük.
Tálalás előtt megkenhetjük fokhagymás vízzel (mint a lángost), ketchuppel, sajttal megszórva is nagyon finom, de fogyaszthatjuk magában is.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre