Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Kukoricás csirkecomb

MME MME
60 perc
bonyolult
átlagos

Elkészítés

Elkészítés: A csirkecombokat a forgónál kettévágom, sózom, borsozom.

A kukorica levét leszűröm, a tejfölt a liszttel és fél dl vízzel simára keverem.

A húsdarabokat mindkét oldalán a forró vajon átsütöm, és tűzálló tálba rakom. Levét kicsit forralom, majd beleteszem a pirospaprikát, és felengedem a kukorica levével. Beleteszem a leveskockát, majd a kukoricát. Összeforralom, és a lisztes tejfölt beleöntöm. Kevergetés közben kiforralom, és ráöntöm a csirkedarabokra.

Lefedve, előmelegített sütőben 30 percig párolom. A tál tetejét leveszem, és kissé
megpirítom. Köretként rizst ajánlok.

Megjegyzés



Fotó: AS - MME

Ezek is érdekelhetnek

Friss