Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Extra ropogós csirkefalatok krumplisalátával

60 perc
egyszerű
megfizethető
4 adag

Elkészítés

  1. A megtisztított csirkemellet kisebb darabokra vágjuk, és megsózzuk, megborsozzuk. Megforgatjuk a lisztben, a felvert tojásban és a zsemlemorzsában. Azután ismét megforgatjuk mindet a tojásban, végül a kukoricapehelyben (ügyeljünk rá, hogy utóbbi mindenhol befedje a húsdarabokat). Aranybarnára sütjük a csirkefalatokat a felforrósított olajban, végül konyhai papírtörlőre szedjük.
  2. A megmosott burgonyát héjastul megfőzzük, majd leszűrjük, óvatosan meghámozzuk, és hagyjuk kihűlni.
  3. A tejfölt simára keverjük a megtisztított, lereszelt fokhagymával, a citromlével, valamint ízlés szerint sóval és borssal. Beleforgatjuk a cikkekre vágott burgonyát, a megmosott, felszeletelt uborkát és a kukoricaszemeket. Végül megszórjuk a salátát a felaprított kaporral. Ezt kínáljuk a csirkefalatok mellé.

CSIRKEMELL RECEPTEK: OLCSÓ, GYORS ÉS EGYSZERŰ ÉTELEK >>>  

RÁNTOTT, BUNDÁS, PANÍROZOTT - VÁLOGATÁS  >>> 

Ezek is érdekelhetnek

Friss