Kukorica görhe

Hozzávalók

  • Hozzávalók:
  • 50 dkg kukoricadara
  • 20 dkg juhtúró
  • 2 dl tejföl

Elkészítés

    Elkészítés: A kukorica darát a csomagoláson levő előírásnak megfelelően sós vízben megfőzöm puffogásig, majd hozzákeverem a juhtúrót, és méretének megfelelő tepsiben átsütöm. Sózott tejfellel tálalom.

Megjegyzés

Figyelni kell az esetleg buffogó kukoricakására, mert ronda égési sebet tud csinálni a kézre fröccsenve.

Ádám Sándor Árpád
  • Kinyomtatom
  • Elküldöm

Ajánlott receptek és cikkek

Hozzászólások

Ádám Sándor Árpád 4 évvel ezelőtt
Kedves m.lele! A variációknak csak a nyomor meg a leleményesség szab határt. Nagyon sokáig hittem azt hogy a \"lángosokat\" tejfel, fokhagyma stb lehet enni. Kiderült, hogy barack lekvárral is nagyon finom. Kóstold meg.
lele ildikó 4 évvel ezelőtt
Lehet ám ezt édesen is! Édesanyám erdélyi volt, és nekünk, valaha--- cukrosan csinálta. Háború után nem is nagyon volt más édesség. Most már fincsi lekvárral is meg lehet kenni, ha kisül, sőt, kis tejszínhab sem rontja el... A PULISZKÁT MEG HOSSZÚ NYELŰ, VÉKONYABB FEJŰ FAKANÁLLAL KEVERVE NINCS PÖFÖGÉS, NAGYON KIS LÁNGON FŐZVE!

Hasonló Receptek

Magazin