Elkészítés: 1. Az olajon megfonnyasztjuk a kockára vágott hagymát.
2. A húst apró csíkokra vágva beletesszük, megpirítjuk.
3. Hozzáadjuk a kukoricát, az ételízesítőt, a petrezselymet, felöntjük tejszínnel, a reszelt sajttal dúsítjuk.
4. A zsemlék tetejét korong nagyságban kilyukasztjuk, kiszedjük a belét, ezt is a kukoricás keverékhez adjuk.
5. Levesszük a tűzről, ráütünk egy tojást, összekeverjük, majd megtöltjük a keverékkel a zsemléket, a tetején kis lyukat vájunk, ebbe ütjük a tojást.
6. 140-150 fokon a tojás szilárdulásáig sütjük. Pici reszelt sajttal megszórjuk, tálaljuk.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre