Elkészítés: Előkészítjük a zöldségeket: a krumplit meghámozzuk, centis kockákra vágjuk, a póréhagymát felkarikázzuk, a gombát felszeleteljük, a paprikát kicsumázzuk és felkockázzuk. A sertéshúst felszeleteljük, megborsozzuk, enyhén sózzuk és forró olajban megsütjük, aztán félretesszük és melegen tartjuk. A felcsíkozott szalonnát megpirítjuk, és hozzádobjuk a hagymát, majd a paprikát, a krumplit, és végül a gombát. 5 perc alatt megpirítjuk őket, majd az egészet felöntjük 5 dl hideg vízzel elkevert KNORR Vadas Rafinériával. Kevergetve felforraljuk, és 3 perc alatt készre főzzük. A karajszeletekre vagy mellé tálaljuk a ragut, krokettel vagy rizzsel tálaljuk.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre