Elkészítés:
1. Krumplikat vízben, hajában megfõzzük.
2. A hagymát az olajon közepes méretûre vágva üvegesre pároljuk a szétnyomott fokhagymával együtt.
3. Belerakjuk a kockára vágott füstölt husit, pároljuk egy kicsit.
4. Hozzáadjuk a zöldbabot és a gombát, tovább pároljuk az egyveleget, sózzuk.
5. Mikor kellemesen megpuhultak a dolgok, levesszük a tûzrõl, a kruplit megpucoljuk, karikákra vágjuk, majd összekeverjük az egyveleggel.
6. A curry-t a tejföllel összekeverjük, és már lehet tálalni is; ki-ki annyi curry-s tejfölt tesz a gezemicére, amennyi tetszik.
7. Szieszta.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre