Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Krumplikrémleves kéksajttal és zellercsíkokkal

MME MME
30 perc
egyszerű
átlagos
8 adag
Hozzávalók

Elkészítés

Elkészítés: A meghámozott, felkockázott krumplittedd fel főni annyi vízben, ami bőven ellepi. Adj hozzá sót, babérlevelet és ételízesítőt, és addig főzd, amíg a krumpli szétesik, ha beleszúrsz villával. Vedd ki a babérlevelet, és a vízzel együtt turmixolt pépessé a krumplit és a kéksajtot, majd öntsd hozzá a tejszínt, forrald össze. Levesbetétnek a gyufaszálnyi vastagságúra szeletelt nyeles zellert a diónyi vajon futtasd meg, és ezzel kínáld a levest.

Megjegyzés

Barátokkal privát rendezett *Hal a tortán* versenysorozatban az én vacsimból ez aratta a legnagyobb sikert. - MME

Ezek is érdekelhetnek

Friss