Keress receptre vagy hozzávalóra
Recept feltöltés

Krémsajtos rántott palacsinta

default user icon

Hozzávalók

  • 8 db palacsinta
  • 3 db krémsajt (natúr)
  • 2 db tojás
  • 1 csokor petrezselyem
  • bors
  • Panírhoz:
  • liszt
  • tojás
  • zsemlemorzsa
  • szezámmag
  • olaj

Elkészítés

    1. A szokásos módon megsütjük a palacsintát. A krémsajtokat kinyomjuk egy tálkába. A tojásokat keményre főzzük, apróra vágjuk, a petrezselyem zöldjét felaprítjuk. Hozzáadjuk a krémsajthoz, ízlés szerint sózzuk, borsozzuk.
    2. A töltelékből egy púpos evőkanállal teszünk minden palacsinta közepére, összehajtogatjuk. Alulról és felülről egymásra hajtjuk, két oldalról pedig egymásba dugjuk, így nem csúszik szét, könnyű panírozni.
    3. Az összehajtogatott palacsintákat bepanírozzuk. Először lisztbe, tojásba, végül szezámmagos zsemlemorzsába mártjuk. Forró olajban pirosra sütjük.

    CSIRKEMÁJJAL TÖLTÖTT RÁNTOTT PALACSINTA >>> 

    TOJÁSPÖRKÖLTTEL TÖLTÖTT RÁNTOTT PALACSINTA>>> 

    RÁNTOTT PALACSINTA SONKÁVAL TÖLTVE>>> 

     

     

Megjegyzés

A család egyik kedvence! Bármilyen alkalomra kiváló.

R. né
  • Kinyomtatom
  • Elküldöm

Ezek is érdekelhetnek

Promóció

Hasonló Receptek

Magazin