Keress receptre vagy hozzávalóra
Recept feltöltés

Krémsajtos paradicsomleves

default user icon

Hozzávalók

  • Hozzávalók:
  • 1 fej vöröshagyma (apróra vágva)
  • 1 evőkanál olívaolaj
  • 1 doboz hámozott paradicsom (lével kb. 80 dkg)
  • 15 dkg krém sajt
  • 2 evőkanál ketchup
  • 4 szelet kenyér
  • 1 gerezd fokhagyma
  • bors

Elkészítés

    Elkészítés: 1. Pároljuk üvegesre a hagymát 1 kanál olívaolajon. Adjuk hozzá lével együtt a paradicsomot és még 5 dl vizet. Forraljuk fel, és még 10 percig főzzük.

    2. Tegyük hozzá a krémsajtot, lassú melegítés és keverés közben olvasszuk fel, közben már ne forraljuk.

    3. Keverjük el benne a ketchupot, botmixerrel pürésítsük a paradicsomlevest, sózzuk és borsozzuk.

    4. A kenyérszeleteket pirítsuk meg, dörzsöljük be a fokhagymával,vágjuk kockára, majd tálaláskor szórjuk a paradicsomleves tetejére.

  • Kinyomtatom
  • Elküldöm

Ezek is érdekelhetnek

Promóció

Hasonló Receptek

Magazin