Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Krémsajtos göngyölt pulykamell

60 perc
bonyolult
megfizethető
Hozzávalók

Elkészítés

Elkészítés: A pulykamellszeleteket kiklopfoljuk, sózzuk, megszórjuk szárnyas fűszerkeverékkel.

A trappista sajtot lereszeljük, a hagymát karikákra, a sonkát apró kockára vágjuk. A krémsajtot összekeverjük a sonkával, a hagymával és a reszelt sajttal. Ízesítjük sóval, őrölt borssal.

A tölteléket a hússzeletek egyik oldalára halmozzuk és felgöngyöljük. Minden tekercset - mérettől függően - 2-3 szelet baconbe burkolunk. A göngyölegeket szorosan alufóliába csavarjuk, tepsibe vagy jénaiba tesszük.

Kevés vizet aláöntve előmelegített sütőben kb. 30 percet sütjük. Fél óra után kibontjuk a csomagok tetejét, és 10-15 percre visszatesszük a sütőbe, amíg szép piros színt kap.

Zöldséges rizst készítettem mellé. Jó étvágyat kívánok hozzá!

Ezek is érdekelhetnek

Friss