Keress receptre vagy hozzávalóra
Recept feltöltés

Krémsajtos göngyölt karaj

Hozzávalók

  • Hozzávalók:
  • 4 szelet karaj csont nélkül
  • A töltelékhez:
  • 2 szál újhagyma
  • 1 db piros színű paprika /kaliforniai, pritamin vagy kápia/
  • 1 db zöld színű paprika /kaliforniai vagy hegyes erős /
  • 1 db sárga színű paprika
  • 20 dkg krémsajt
  • 20 dkg szeletelt bacon

Elkészítés

    Elkészítés: A karajszeleteket kiklopfoljuk, sózzuk. A paprikákat és az újhagymát vékony csíkokra vágjuk.

    A kiterített hússzeletek egyik oldalára teszünk a krémsajtból. Erre 3-4 csíkot a paprikákból. A karajszeleteket felgöngyöljük, 2-3 csík baconbe tekerjük, és szorosan alufóliába csavarjuk.

    A tekercseket tepsibe vagy sütőrácsra tesszük, és előmelegített sütőben 35-40 percet sütjük.

    Köretnek friss salátát készítettem mellé. Jó étvágyat kívánok hozzá!

  • Kinyomtatom
  • Elküldöm

Ezek is érdekelhetnek

Promóció

Hozzászólások

Adriennke26
Ma ebédre elkészítettem ezt a receptet. 40 perc után kb. félkész állapotban volt a hús, így az alufóliát levéve még 25 percet sütöttem, időnként megfordítva a hústekercseket. Ízre finom lett, de a bacon ellenére is elég száraz maradt a hús.

Hasonló Receptek

Magazin