Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Krémsajtos göngyölt karaj

60 perc
bonyolult
megfizethető
Hozzávalók
  • Hozzávalók:
  • 4 szelet karaj csont nélkül
  • A töltelékhez:
  • 2 szál újhagyma
  • 1 db piros színű paprika /kaliforniai, pritamin vagy kápia/
  • 1 db zöld színű paprika /kaliforniai vagy hegyes erős /
  • 1 db sárga színű paprika
  • 20 dkg krém sajt
  • 20 dkg szeletelt bacon

Elkészítés

Elkészítés: A karajszeleteket kiklopfoljuk, sózzuk. A paprikákat és az újhagymát vékony csíkokra vágjuk.

A kiterített hússzeletek egyik oldalára teszünk a krémsajtból. Erre 3-4 csíkot a paprikákból. A karajszeleteket felgöngyöljük, 2-3 csík baconbe tekerjük, és szorosan alufóliába csavarjuk.

A tekercseket tepsibe vagy sütőrácsra tesszük, és előmelegített sütőben 35-40 percet sütjük.

Köretnek friss salátát készítettem mellé. Jó étvágyat kívánok hozzá!

Ezek is érdekelhetnek

Friss