Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Krémsajtos és tejfölös töltött tojás

MME MME
30 perc
egyszerű
megfizethető
Hozzávalók

Elkészítés

Elkészítés: A tojásokat keményre főzzük, hideg vízzel leöblítjük, majd teljesen kihűtjük, meghámozzuk, kettévágjuk, sárgájukat óvatosan kiemeljük.

A tojássárgákat 2 részre osztjuk, az egyik felét kikeverjük a krémsajttal és a pirospaprikával, borssal ízesítjük. A másik adagot összedolgozzuk a tejföllel, sóval, borssal ízesítjük.

A kétféle masszát visszatöltjük a tojásfehérjékbe. Szépen mutat, ha csillagcsőrös habzsákba szedjük, és ebből nyomjuk ki.

A díszítéshez a paprikát megmossuk, csíkokra vágjuk. A szardellát lecsepegtetjük. Felváltva díszítjük velük a tojásokat.

A tojássárgákat ízesíthetjük sűrített paradicsommal, apróra vágott zöldfűszerekkel, ledarált lazaccal, sonkával is.

Megjegyzés

Fotó: Springerpics - MME

Ezek is érdekelhetnek

Friss