Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Krémsajtos avokádósaláta

30 perc
bonyolult
megfizethető

Elkészítés

Elkészítés: Az avokádókat negyedekre vágom, magját eltávolítom, héjától a szeleteket megszabadítom, majd vékonyra felszeletelem húsát. A paprikákat felszeletelem, felkockázom, a snidlinget apróra vágom, az olívabogyókat félbe, majd vékony szeletekre darabolom.

A krémsajtot egy keverőtálba teszem, beleadom az avokádódarabokat, csakúgy, mint a felaprózott paprikákat, snidlinget és olívabogyót. Sózom, fűszerezem gyömbérrel és fehérborssal, frissen facsart citromlevet is adok hozzá. Alaposan összedolgozom, legalább 1-2 órát hűtőben érlelem.

Tálaláskor frissen őrölt színes borssal és olívabogyóval díszítem.

Ezek is érdekelhetnek

Friss