Elkészítés: A paprikákat megmossuk, kicsumázzuk. A hagymát megtisztítjuk, és apróra vágjuk. A piros húsú paprikát apró kockákra vágjuk.
A körözötthöz a juhtúrót burgonyanyomón áttörjük, a hagymához adjuk. Beletesszük a margarint, a mustárt, a fűszereket, sót, borsot, és jól kikeverjük.
A sajtkrémhez habosra keverjük a margarint, hozzáadjuk a reszelt sajtot és a krémsajtot, a paprikakockákat, őrölt szerecsendióval, sóval, borssal ízesítjük, összekeverjük.
A paprikákat félbevágjuk vagy egészben hagyjuk. Kettőt körözöttel, kettőt sajtkrémmel töltünk meg, majd kb. 30 percre betesszük a hűtőbe, hogy megdermedjen, és szépen tudjuk szeletelni.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre