A krémhez a tejet, a cukrot és a pudingport csomómentesre keverjük, majd felfőzzük. Ezután kihűtjük. A zselatint langyos vízben megáztatjuk, a tejszínt pedig keményre verjük.
A kihűlt pudingos krémhez hozzákeverjük a kókuszreszeléket. Apránként hozzáadagoljuk a tejszínt és a kihűlt zselatint. Habosra keverjük, és hűtőbe tesszük, amíg a kakaós lap elkészül.
A piskótához a tojásokat a cukorral 10 perc alatt habosra keverjük. A lisztet, a kakaóport, a pudingport és a sütőport összekeverjük. Majd hozzáadjuk az étolajat, és fokozatosan hozzákeverjük a száraz anyagok keverékét.
Egy nagy tepsit kibélelünk sütőpapírral, és a masszát belesimítjuk. 180 fokra előmelegített sütőben 10-12 perc alatt megsütjük. A piskótát teljesen kihűtjük, majd 3 lappá vágjuk.
Az egyik lapot megkenjük meggylekvárral, majd rátesszük a krém harmadát. Rátesszük a második lapot, melyet szintén megkenünk lekvárral és krémmel, majd befedjük a harmadik lappal, amire szintén lekvár és krém kerül. Végül megszórjuk kókuszreszelékkel, és egy éjszakára a hűtőbe tesszük. Szeletelve tálaljuk.